Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@11:26:59 GMT

شرط صادرات «پهلوانان» چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۵۲۳۷

شرط صادرات «پهلوانان» چیست؟

ایران اکونومیست-عوامل مجموعه انیمیشن «پهلوانان» با اشاره به بودجه اندک این انیمیشن از شرایط لازم برای تبدیل این اثر به یک محصول بین‌المللی با قابلیت صادرات سخن گفتند.

 سید علیرضا گلپایگانی تهیه‌کننده، سیاوش زرین‌آبادی نویسنده و کارگردان، حامد اکرمی سرپرست بخش انیمیشن و حمیدرضا آشتیانی پور مدیر دوبلاژ پویانمایی «پهلوانان» امروز سه شنبه ۲۳ فروردین با حضور در اداره کل روابط عمومی صداوسیما درباره این مجموعه سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا آشتیانی‌پور مدیر دوبلاژ انیمیشن «پهلوانان» با اشاره به حضور گویندگان و دوبلورهای حرفه‌ای در این مجموعه عنوان کرد: حدود ۱۶ نفر از همکاران از جمله علی همت مومیوند، صمصامی و… با ما همکاری داشتند، برخی هم مثل سعید شیخ زاده، شهراد بانکی و… اخیراً به ما پیوسته‌اند. همچنین با هنرمندانی چون زنده‌یاد سیامک اطلسی همکاری داشتیم که متاسفانه از دنیا رفته‌اند.

وی با اشاره به رویکرد حرفه‌ای در ارائه دوبله این مجموعه اظهار کرد: ما سخیف‌ترین و رکیک‌ترین کلمات را همین الان هم می‌توانیم در دوبله‌های تلویزیونی ببینیم. کلمات و ترجمه‌های بد در برخی از این دوبله‌ها اتفاق می‌افتد که زحمت و تلاش ما را در مجموعه‌ای مثل «پهلوانان» خنثی می‌کند.

حامد اکرمی سرپرست بخش انیمیشن نیز در ادامه با اشاره به مشکلات مالی گفت: از جهت مالی آن حمایتی که باید نمی‌شود من نتوانستم یک انیماتور حرفه‌ای جذب کنم. انیماتورهای که هستند و از آنها ممنونم دانشجویان با استعدادی بودند که نگذاشتند پروژه زمین بخورد. انیماتورهای حرفه‌ای اکنون جذب پروژه‌های خارجی و کشورهای خارجی می‌شوند.

وی اضافه کرد: بهترین انیماتورهای ما در بهترین شرایط ماهی پنج میلیون حقوق گرفته‌اند که زیبنده این پروژه بزرگ نیست این درحالی است که انیماتورها جذب پروژه‌های خارجی می‌شوند در ترکیه کار می‌کنند و یا به خارج از کشور می‌روند.

وی درباره ارزآوری توسط چنین مجموعه‌ای عنوان کرد: این مجموعه خیلی بازخورد خوبی در یوتیوب گرفته است. در پلتفرم‌ها می‌تواند آورده خوبی داشته باشد اما اینها منوط به بودجه و شرایط حرفه‌ای است.

علیرضا گلپایگانی تهیه کننده اثر نیز بیان کرد: سازمان برای برخی مجموعه‌ها و یا سریال‌های زنده خود ارزیابی دارد و گاهی این آثار به کشورهای دیگر صادرات می‌شوند. آیا هنر انیمیشن می‌تواند صادراتی باشد؟ من با قاطعیت می‌گویم بله. محصولات ما فرهنگی‌اند در عین حال که اقتصادی هم هستند. هیچ انیمیشنی در دنیا تولید نمی‌شود که با هدف خاصی باشد و همه می‌خواهند با بازگشت مالی مواجه شوند اما در ایران بازگشت مالی هدف نیست.

گلپایگانی تصریح کرد: ما ادعای رقابت داریم؟ ادعای این قضیه در حالی که بخش اعظمی از تلویزیون ما در اختیار آثار خارجی است یک اغراق است.

وی اضافه کرد: زمانی از کشوری دیگر وقتی شخصی انیمیشن ما را دید، گفت انیمیشن شما انیمیشن حلال است که بیشتر این عبارت برای غذا به کار برده می‌شود و این نتیجه آثار فرهنگی ماست. شاید ما داریم بالاترین بودجه تولید را می‌گیریم اما حتی کف بودجه در مقیاس بین‌المللی را هم نداریم.

این تهیه کننده یادآور شد: پهلوانان انیمیشن صادراتی نیست نه به خاطر تکنیک که به خاطر رویکرد فرهنگی و از نظر جذب مخاطب موفق هم بوده است. همه انیمیشن‌های موفق دنیا هم اینگونه بوده است که ابتدا مثلاً در ژاپن مردم خود را جذب کرده‌اند و بعد جهانی شده‌اند. این مجموعه می‌تواند صادراتی باشد اگر با برآوردها و شرایط یک کار صادراتی با آن برخورد شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد

سخنگوی شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری و ورود به مدیریت ورزش حرفه‌ای ندارد.

به گزارش ایسنا، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی در مورد شایعات مربوط به باشگاه‌داری شهرداری تهران نوشت: «با احترام به دو تیم محبوب پایتخت و همه هواداران فوتبال، شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری و ورود به مدیریت ورزش حرفه‌ای ندارد.

در عین حال به وظایف خود در ورزش همگانی، حمایت از استعدادهای برتر و همچنین حمایت کلان از تیم‌های باشگاهی و ملی پایبند است.»

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • پیروزی ۶ گُله النصر با هت‌تریک رونالدو
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد
  • تنها گل دوران حرفه ای ادوین فن در سار (3 می، 1998) / فیلم
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی