Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب شکربیگی،‌ مدیرکل دیوان محاسبات یزد در جریان دیدار با مدیر و سردبیر خبرگزاری فارس در این استان، با اشاره به نقش عملکرد رسانه در جهاد تبیین اظهار کرد:‌ سرعت العمل، دقت در تولید محتوا و امانت داری از جمله ویژگی‌های رسانه‌های جریان انقلاب است که به توانسته بسیاری از توطئه‌های فرهنگی استکبار جهانی را خنثی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص عملکرد دیوان محاسبات نیز افزود:‌ دیوان محاسبات مهمترین دستگاه نظارتی کشور در حوزه مالی است که در امور اداری ومالی مستقل بوده و به‌ عنوان بازوی نظارتی مجلس شورای اسلامی ایفای نقش می‌کند.

شکربیگی در ادامه با بیان این‌که دیوان محاسبات مطابق اصل ۵۵ قانون اساسی به کلیه حساب‌های وزارتخانه‌ها، موسسات، شرکت‌های دولتی وسایر دستگاه‌های که به نحوی از بودجه کل کشور استفاده می‌کنند رسیدگی می‌کند، گفت: حسابرسی با رویکرد این مهم که تمام هزینه از اعتبارات مصوب تجاوز نکرده باشد و تمام وجوه در محل خود صرف شده باشند، اولویت بررسی دیوان محاسبات است.

مدیرکل دیوان محاسبات استان یزد تصریح کرد: به موجب ماده ۱۰۴ قانون محاسبات عمومی کشور دیوان محاسبات مکلف است با بررسی حسابها و اسناد و مدارک و تطبیق با صورتحساب‌ عملکرد سالانه بودجه کل کشور نسبت به تهیه تفریغ بودجه سالانه اقدام و هر سال گزارش تفریغ بودجه سال قبل را به انضمام نظرات خود به مجلس‌شورای اسلامی تسلیم و هر نوع تخلف از مقررات این قانون را رسیدگی و به هیأتهای مستشاری ارجاع نماید.

وی خاطرنشان کرد: دیوان محاسبات دادگاهی است مالی که مامور معاینه وتفکیک محاسبات اداره مالیه وتفریغ کلیه حسابداران خزانه بوده ونیز نظارت میکند که هزینه‌های معینه در بودجه از میزان تعیین شده تجاوز نکند وتغییر وتبدیل نیابد وهروجهی در محل خود به مصرف برسد ونیز مکلف است که در امر معاینه وتفکیک محاسبات ادارات دولتی وجمع آوری سند مخارج وصورت کلیه محاسبات مملکتی اقدام نماید.

شکربیگی اعمال کنترل ونظارت مستمر مالی به منظور پاسداری از بیت‌المال، عدم تجاوز هرگونه هزینه ازاعتبارات مصوب دربودجه کل کشور و مصرف هرگونه وجهی از بودجه کل کشور درمحل مصرف قانونی تعیین شده باشد را از جمله اهداف دیوان محاسبات استان یزد و کشور دانست و بیان کرد: تهیه و تدوین گزارش تفریغ بودجه به انضمام نظرات خود و ارائه آن به مجلس شورای اسلامی یکی دیگر از اهداف این سازمان است.

مدیرکل دیوان محاسبات استان یزد در ادامه با اشاره به اهمیت وظایف و اختیارات این سازمان، تأکید کرد: حسابرسی یا رسیدگی کلیه حساب‌های درآمد و هزینه وسایر دریافت‌ها و پرداخت‌ها و نیز صورت‌های مالی دستگاه‌ها از نظر مطابقت با قوانین و مقررات مالی و سایر قوانین مربوط و ضوابط لازم الاجراست.

وی بررسی وقوع عملیات مالی در دستگاه‌ها به منظور اطمینان از حصول و ارسال صحیح و به‌موقع درآمد و یا انجام هزینه و سایر دریافت ها و پرداخت ها و همچنین رسیدگی به موجودی حساب اموال و دارایی های دستگاه‌ها یکی دیگر از وظایف سازمان دیوان محاسبات است، گفت:‌ تجزیه و تحلیل لایحه تفریغ بودجه ارسالی از طرف قوه مجریه بر اساس نتایج حاصل از بررسی‌ها، رسیدگی ها و یا حسابرسی های انجام شده و تهیه و ارائه گزارش حاوی نظرات به مجلس شورای اسلامی از جمله موارد تدوین شده در حوزه اختیارات دیوان محاسبات است.

امیررضازاده، مدیر خبرگزاری فارس در استان یزد هم وجود دستگاه‌های نظارتی را عامل توسعه پایدار و تضمین کننده منافع ملی دانست و بیان کرد:‌ ارتباط مستمر با اصحاب رسانه به منظور بیان شرح وظایف و ارائه گزارش عملکرد نقش مهمی در افزایش امیدآفرینی و تقویت اعتماد عمومی جامعه ایفا می کند.

وی افزود:‌ خبرگزاری فارس در استان یزد آماده همکاری با سازمان دیوان محاسبات در حوزه اطلاع رسانی و شفاف سازی امور محوله است.

رضازاده رویکرد جدید این سازمان در راستای تقویت روابط رسانه‌ای را اقدامی موثر دانست و گفت:‌ فرمان جهاد تبیین به مشارکت تمام عناصر اجرایی،‌نظارتی و اطلاع رسانی نیاز دارد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: دیوان محاسبات یزد شکربیگی استان یزد نظارت دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی بودجه کل کشور تفریغ بودجه استان یزد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۳۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • هشدار دادگاه لاهه به اسرائیل درباره ارعاب دادگاه و کارکنان
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • چرا مقام های اسرائیلی از دیوان کیفری بین المللی واهمه دارند؟ / غرب بر سر دوراهی؛ بازداشت نتانیاهو یا برباد رفتن اعتبار باقی مانده
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد